Våre tjenester

De omfatter bl.a. sortering, samling, brevfletting, ilegging i konvolutter, adressering, frankering og utsendelse, stifting, falsing og liminnbinding, innsetting i ringpermer, spiralinnbinding, produkt- pakking, makulering av dokumenter. Produktpakking for butikksalg er også en av de arbeidsoppdrag vi utfører. 

Vi utfører også krympeplastpakking, med utkjøring og påsetting av strekkodeetiketter, montering og pakking av monteringssett, reservedeler og el-vakter. For noen av våre kunder har vi også lagerhold, lagerstyring og distribusjon. Vi har også egen spesialproduksjon av bobleplast for emballering. Vi kan også organisere kopiering i farger og sort/hvit, trykking av brevark, visittkort og brosjyrer m.m. Og sist, men ikke minst så har vi vår unike produksjon av glassgjenstander og glassmykker. 

Under våre "Åpent Hus"-arrangementer på Holmlia og Skullerud (nærmere kunngjøring blir annonsert) stiller vi ut og selger de produkter vi lager. Du er naturligvis velkommen til å besøke/kontakte oss når som helst, både for å kjøpe og få enda mer informasjon om hva vi kan utføre av oppdrag. Ring oss, send e-post eller fyll inn "Forespørsel" til høyre.

Våre medarbeidere er vel trenet i sine arbeidsoppgaver og kan betjene betydelige mengder i løpet av en arbeidsdag. Vi står klare for dere!

Se vår informasjonsfolder.

Forespørsel

Avdelinger

Hovedkontor: Holmlia

Rosenholmvn. 4 A, 1252 Oslo
Postboks 253, 1204 Oslo

Faks: 23 16 80 81
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 

Avdeling: Skullerud

Olaf Helsets vei 5, 0695 Oslo
Postboks 57 Bogerud - 0621 Oslo 

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Trykk på bildene for kart og veibeskrivelse.

Bydelenes Produksjonstjeneste AS


Telefon: 23 16 80 80

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Org.nr: 971 058 218