ByPro fyller 25 år og dette jubileumet skal feires og markeres på ulike måter i løpet av året. Våre fire grunnpilarer, bygd på FELLESSKAP – ARBEIDSGLEDE – ARBEIDSINNSATS – YRKESSTOLTET, har preget bedriften siden vi startet opp i 1994. Først på Skullerud og deretter også på Holmlia.

I dag er vi 62 personer som hver eneste dag jobber for å yte det lille ekstra for våre medarbeidere, samarbeidspartnere og mange trofaste kunder. Aldri en kjedelig dag på ByPro. Derfor er vårt motto bedre og bedre dag for dag.

Vår visjon har fra dag 1 vært å være en lønnsom bedrift med fokus på høy livskvalitet og trivsel, likeverd, medbestemmelse, mestringsopplevelse og humor for alle medarbeidere. 

Gjennom alle år har vi hatt et nært samarbeid med bydelene i Oslo og har gjennomført flere hundretalls oppdrag for bedrifter både innen privat og offentlig virksomhet, og et stort antall av disse har kjøpt våre tjenester uavbrutt. Det er vi både stolte av og glade for.

I løpet av året vil vårt jubileum bli feiret på mange og ulike måter og dette vil bli behørig annonsert på denne linken og i andre medier. Vi skal feire med glede og entusiasme på hva vi har utrettet i fellesskap.

Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle bedriften videre, med fokus på både kompetanseutvikling og for å finne nye samarbeidsplattformer som kan gjøre oss enda bedre både i kvalitet og kapasitet, og dermed få enda mer motiverte og glade medarbeidere.

Ja, vi kan………. og vi yter det lille ekstra, og vi ser tilbake på 25 år med mange fine og glade øyeblikk. Vi går en spennende tid i møte og gleder oss til fortsettelsen.

Kjenner du oss ikke hører vi gjerne i fra deg. Send en mail, melding  eller ring og la oss avtale et møte hvor temaet er hva vi kan gjøre for din bedrift! Du vil ikke bli skuffet.