ByPro er fusjonert med Oslo Kollega AS

VELKOMMEN

Bydelenes Produksjonstjeneste AS (ByPro) er en VTA-bedrift (Varig Tilrettelagt Arbeidsplass) som ble etablert i 1994. Fellesskap, arbeidsglede, arbeidsinnsats og yrkesstolthet. Fire ord, fire bein å stå på. De har stått fast og urokkelige så lenge Bydelenes Produksjonstjeneste AS har eksistert. Vi har et nært samarbeid med offentlige og private bedrifter, og tilbyr varig tilrettelagte arbeidsplasser i vårt nærmiljø.

HVA TILBYR VI?

Vi tilbyr et stort omfang arbeidsoppgaver og tjenester, og vi har fokus på at alle oppdrag skal utføres feilfritt, raskt, effektivt og til avtalte leveringstider. Våre medarbeidere er vel trenet i sine arbeidsoppgaver og kan betjene betydelige mengder i løpet av en arbeidsdag.
Arbeidsoppgavene omfatter en lang rekke ulike oppdrag, fra enkle pakkinger til mer kompliserte monteringer, lagerhold og logistikkfunksjoner m.m. Se TJENESTER for oversikt over noen av de arbeidsoppdrag vi utfører. 

Vi står klare til ta i mot nye utfordringer! 

PAKKING, LAGERHOLD OG LAGERSTYRING

PLAST- & POSEPAKKING

SORTERING, ILEGGING OG UTSENDELSE

MONTERING OG PAKKING AV RESERVEDELER

FRANKERING OG UTSENDELSE

PRODUKTPAKKING I BUTIKKEMBALLASJE

KRYMPEPLASTEMBALLERING

STREKKODE- OG PRODUKTMERKING

GLASSDESIGN & PRODUKSJON

MANGFOLD

Sortering, samling, brevfletting, ilegging i konvolutter, adressering, frankering og utsendelse, stifting, falsing og liminnbinding, innsetting i ringpermer, spiralinnbinding, produkt- pakking, makulering av dokumenter. Produktpakking for butikksalg er også en av de arbeidsoppdrag vi utfører.

Kundeuttalelser

«Vi har benyttet tjenester fra Bypro over flere år, til pakking og utsendelser av både daglige ordrebekreftelser til kunder, samt svarbrev og premier i forbindelse med kundeundersøkelser. Vi opplever alltid god service og hyggelig kommunikasjon med våre kontaktpersoner. Oppdragene håndteres ryddig og raskt. Vi kan anbefale Bypro på det varmeste!»

Siv Chaston, Produktsjef, Firkløveren

«Vi har benyttet oss av tjenester fra Bypro ved flere av våre store nasjonale kampanjer og konkurranser, der de blant annet har stått for pakking og utsendelse av materiell til et stort antall deltakere. Bypro gir alltid fortreffelig kundeservice og er raske og effektive i sitt arbeid, samtidig de er ryddige og godt organiserte. Alle oppdrag blir håndtert på omhyggelig vis med et smil om munnen og god kommunikasjon. Vi anbefaler Bypro på det varmeste.»

Julie Vestgren Pettersen, Markeds- og prosjektrådgiver, Miljøagentene

«Jeg/vi i Allkopi er meget godt fornøyd med arbeidet Bypro gjør. Arve Roar, som jeg har kontakt med, er en mann å stole på»

Anders Marthinsen, Kundeveileder Trykk, Allkopi

«Intra har benyttet seg av tjenestene til Bypro i flere år, for pakking og utsendelse av brosjyrer til våre kunder i hele landet. Vi har alltid opplevd Bypro som ryddige og effektive, de yter god service og er alltid lett å kommunisere med. Vi vil anbefale Bypro på det varmeste.»

Marit Robertsen Hammer, Markedskoordinator, INTRA AS

Vi i Printinform AS er svært fornøyd med kvaliteten og service på det arbeidet Bypro utfører. Bypro er raske, effektive og har gode løsninger på de fleste behov vi har behov for. Pakking og sammenstilling av varer og produkter er de tjeneste vi benytter oss av mest. Vi gir våre beste referanser.

Bjarne Rålm, Printinform