NOEN AV VÅRE KUNDER

Og her er noen referanser som vi naturligvis setter stor pris på:

Firkløveren

«Vi har benyttet tjenester fra Bypro over flere år, til pakking og utsendelser av både daglige ordrebekreftelser til kunder, samt svarbrev og premier i forbindelse med kundeundersøkelser. Vi opplever alltid god service og hyggelig kommunikasjon med våre kontaktpersoner. Oppdragene håndteres ryddig og raskt. Vi kan anbefale Bypro på det varmeste!»

Siv Chaston, Produktsjef, Firkløveren

Miljøagentene

«Vi har benyttet oss av tjenester fra Bypro ved flere av våre store nasjonale kampanjer og konkurranser, der de blant annet har stått for pakking og utsendelse av materiell til et stort antall deltakere. Bypro gir alltid fortreffelig kundeservice og er raske og effektive i sitt arbeid, samtidig de er ryddige og godt organiserte. Alle oppdrag blir håndtert på omhyggelig vis med et smil om munnen og god kommunikasjon. Vi anbefaler Bypro på det varmeste.»

Julie Vestgren Pettersen, Markeds- og prosjektrådgiver, Miljøagentene

«Jeg/vi i Allkopi er meget godt fornøyd med arbeidet Bypro gjør. Arve Roar, som jeg har kontakt med, er en mann å stole på»

Anders Marthinsen, Kundeveileder Trykk, Allkopi

«Intra har benyttet seg av tjenestene til Bypro i flere år, for pakking og utsendelse av brosjyrer til våre kunder i hele landet. Vi har alltid opplevd Bypro som ryddige og effektive, de yter god service og er alltid lett å kommunisere med. Vi vil anbefale Bypro på det varmeste.»

Marit Robertsen Hammer, Markedskoordinator, INTRA AS

Vi i Printinform AS er svært fornøyd med kvaliteten og service på det arbeidet Bypro utfører. Bypro er raske, effektive og har gode løsninger på de fleste behov vi har behov for. Pakking og sammenstilling av varer og produkter er de tjeneste vi benytter oss av mest. Vi gir våre beste referanser.

Bjarne Rålm, Printinform